Dierendag bij het MCD

Het is weer zover, de allerleukste dag van het jaar: Dierendag!

Voor de meeste dieren is het elke dag wel een feestje. Maar op Dierendag proberen we als dierenliefhebbers nog wat éxtra’s te doen. Ook bij het MCD laten we dit niet onopgemerkt voorbij gaan. We delen lief en leed met onze patiënten en hun eigenaren en besteden dan ook aandacht aan deze speciale, soms vrolijke, soms beladen dag.

Niet alleen op Dierendag zelf in de kliniek, maar ook via onze online kanalen. Omdat we onze patiëntjes graag in het zonnetje willen zetten hebben we een aantal activiteiten gepland:
 

Dierendag bij het MCD

Onze patiëntjes worden op Dierendag extra verwend, in de kliniek zal aandacht zijn voor de speciale dag. Zo kunnen patienten op de foto en krijgen baasjes de polaroid mee naar huis samen met een goed gevulde goodybag vol verrassingen. 

Dierendag bij het MCD wordt mede mogelijk gemaakt door:

Royal Canin


Elanco


Trixie


Online foto-actie

Niet alleen in onze kliniek is er extra aandacht voor onze patiënten maar ook online hebben we een leuke win-actie op pootjes gezet!

Deze hele week kun je meedoen. Wat moet je doen? Deel als reactie op ons Facebookbericht de meest hartverwarmende foto van jouw huisdier en maak kans op een persoonlijke voerbak met naam van je dier én je ingestuurde foto! Op Dierendag mag iedereen meestemmen op de beste foto.

Het insturen van jouw foto kan tot donderdag 3 oktober 00.00 uur.


 

Deel deze pagina