Hét ziekenhuis voor uw dier

De spoedkliniek van het Medisch Centrum voor Dieren onderzoekt en behandelt dieren uit de regio Amsterdam als de eigen dierenarts gesloten is. 

De specialisten van het Medisch Centrum voor Dieren onderzoeken en behandelen dieren op verwijzing van een dierenarts, met name uit Noord en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. U kunt ook met spoed worden verwezen naar een specialist.


het ziekenhuis voor uw huisdier
CT scan van het hoofd van een hond


24 uur per dag, 7 dagen per week

Voor spoedeisende patiënten is het MCD 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Onze dierenarts is wakker en aanwezig.

Specialistische spoedeisende zorg is vaak ook mogelijk buiten de normale werktijden. Helaas is ons specialistenteam niet groot genoeg om deze service 24/7 te garanderen.

Om elke patiënt goed en zo snel mogelijk te helpen, is het nodig dat u voor uw bezoek een afspraak maakt. 
 

Samen sterk

Ons team bestaat uit ruim 120 medewerkers:
  • Dierenarts-specialisten
  • Dierenartsen
  • Assistenten / paraveterinairen
  • Ondersteunende diensten
De teams zijn onderverdeeld in afdelingen: Vaak wordt u geholpen door één assistent en dierenarts / specialist van één afdeling. Bij complexe ziekten wordt nauw samengewerkt tussen de verschillende specialismen.
 

Alles onder één dak

Het Medisch Centrum voor dieren is dag en nacht open
 
Het MCD heeft andere apparatuur dan uw dierenarts, bijvoorbeeld een CT scanMRI scan en endoscopie apparatuur.

Het MCD telt 13 polikamers, 4 operatiekamers, 2 röntgenruimtes, een opname voor kat, hond en isolatie en een aparte chemotherapie-kamer. Wilt u een rondleiding?
 

Ons werkt start,
waar dat van uw dierenarts stopt

De specialisten werken op verwijzing van, en rapporteren aan, uw huis-dierenarts. Voor de normale zorg blijft u bij uw eigen huis-dierenarts.
 

Partner van AniCura

Het MCD is partner van AniCura. AniCura is een van Europa’s toonaangevende aanbieders van hoogkwalitatieve veterinaire zorg voor gezelschapsdieren. De onderneming is ontstaan uit de gedachte dat het delen van kennis en middelen de veterinaire zorg ten goede komt.

AniCura biedt hoogkwalitatieve veterinaire zorg op meer dan 130 plaatsen in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

Het MCD is partner van Anicura
 

Afhaalpunt webshop Doc&Booff

Doc&Booff
 

Deel deze pagina