Klinische avond

Op deze pagina vindt u een overzicht van de Klinische avonden die we organiseren bij het MCD. Heeft u suggesties voor een onderwerp, dan horen wij heel graag van u. U kunt hiervoor contact opnemen met Suzanne Wyling: s.wyling.orth@mcvoordieren.nl.

De klinische avonden zijn bedoeld voor dierenartsen. Specialisten van het MCD spreken over nieuwe inzichten en interessante casuïstieken.
Hieronder vindt u een overzicht van de Klinische avonden in 2020:

UPDATE: Zoals bekend zijn we, om het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, genoodzaakt alle fysieke bijeenkomsten in ieder geval tot 1 juni te annuleren.

Helaas betekent dit voor de geplande nascholing in april en mei dat we deze moeten verplaatsten. In afwachting van de ontwikkelingen, stellen we zo snel mogelijk een nieuwe datum voor.: Zoals bekend zijn we, om het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, genoodzaakt alle fysieke bijeenkomsten in ieder geval tot 1 juni te annuleren.

Helaas betekent dit voor de geplande nascholing in april en mei dat we deze moeten verplaatsten. In afwachting van de ontwikkelingen, stellen we zo snel mogelijk een nieuwe datum voor.
 

21 APRIL 2020: DE CHIRURGISCHE SPOEDPATIËNT = genannuleerd, nieuwe datum volgt

Save the date!

Op dinsdag 21 april organiseren we weer een interessante Klinische avond met dit keer als onderwerp: de chirurgische spoedpatiënt. 

Het definitieve programma volgt nog, maar u kunt nu alvast een plekje reserveren door te mailen naar Suzanne Wyling: s.wyling.orth@mcvoordieren.nl. Deelname is gratis.

Schrijf 21 april alvast in uw agenda en meld u aan!
 

Nascholingspunten

De klinische avonden zijn geaccrediteerd met 2 nascholingspunten. Vergeet uw UDN nummer niet mee te nemen.
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door klinieknaam & -adres, deelnemers naam of namen te mailen naar s.wyling.orth@mcvoordieren.nl
 

Locatie

De klinische avond vindt plaats bij het Medisch Centrum voor Dieren, Isolatorweg 45, Amsterdam. Zie route.

Deel deze pagina