MCDeelgenoot

Bij het MCD geloven we in het bundelen van krachten om voor onze patiënten de allerbeste zorg te leveren. We nodigen dierenartsenpraktijken dan ook uit MCDeelgenoot te worden. Hieronder informeren wij u over de voordelen van deze samenwerking.

MCDeelgenoot

Als MCDeelgenoot willen wij u een totaalpakket aan diensten bieden. Deze diensten bestaan uit het kosteloos verwijzen van patiënten in geval van spoed, niet alleen buiten kantoortijden zoals u gewend bent, maar in overleg ook binnen deze uren. We streven naar korte communicatielijnen, bieden u nascholing en de mogelijkheid mee te lopen met de specialisten in onze kliniek. We willen voor u beschikbaar zijn als expertisecentrum waar u terecht kunt met eerstelijns spoedvragen en opname van kritieke of complexe patiënten.
 

Verwijzen naar het MCD

Naast verwijzen van uw spoedpatiënten buiten kantoortijden naar onze Spoedkliniek, staan onze specialisten op werkdagen klaar voor uw tweedelijns (spoed)patiënten. U ontvangt van ons de verwijskaart, deze kunt u meegeven aan uw cliënt en biedt alle informatie bij verwijzing naar onze specialistenkliniek. Daarnaast krijgt u van ons informatie om op uw eigen website te plaatsten. Zo is het voor uw cliënten helder waar zij terecht kunnen en kunt u buiten kantoortijden onbezorgd verwijzen naar de Spoedkliniek van het MCD. Via het antwoordapparaat of de voice-over kunt u uw cliënten ook telefonisch doorschakelen naar het MCD. Zo heeft u alles goed geregeld voor uw patiënten.
 

Nascholing

Het MCD organiseert met regelmaat nascholing voor de dierenartsen en paraveterinairen van uw praktijk. Tijdens deze kosteloze nascholingen delen we graag onze kennis en expertise. Specialisten van het MCD spreken over nieuwe inzichten en interessante casuïstiek. We delen graag onze kennis met u zodat we in de toekomst nog betere veterinaire zorg realiseren. De volledige onderwijskalender en aanmelden kan hier
 

Meelopen

Als MCDeelgenoot bent u van harte welkom een dag mee te lopen met de specialisten op verschillende afdelingen. Zo kunt u zelf ervaren hoe we omgaan met de zorg van uw patiënten, hoe wij tot diagnose komen en welke operatietechnieken worden toegepast. Meer informatie over een meeloopdag leest u hier


 

Blijf op de hoogte

Speciaal voor onze verwijzers is er de MCD Nieuwsflits. In deze afdelings gebonden nieuwsflitsen delen wij nieuws, kennis en ervaringen. Ontvangt u nog geen nieuwsflits? Aanmelden kan hier.
 

MCDeelgenoot worden?

Het MCDeelgenootschap is een kosteloze en exclusieve samenwerkingsovereenkomst, waarbij u gebruik kunt maken van onze 24/7 spoedopvang en wij op u kunnen rekenen voor het doorverwijzen van uw tweedelijns patiënten naar onze specialistenkliniek. Bent u nog geen MCDeelgenoot,  heeft u nog vragen of wilt graag eens met ons spreken over de samenwerking? Dan horen wij graag van u. Dominque Morsink, Manager van de Spoedkliniek is bereikbaar per mail (dominique.morsink@anicura.nl).

Deel deze pagina