Kijk mee over de schouder van de specialist!

Was u altijd al nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat op het Medisch Centrum voor Dieren? Welke patiënten we zien, hoe wij het onderzoek doen en welke operaties we uitvoeren?

Wij bieden u als verwijzend dierenarts of paraveterinair graag de kans om een dag met ons mee te kijken. Gezellig én leerzaam voor ons allemaal! 

Meeloopdag

Misschien heeft u al een meeloopdag gezien bij de afdeling Orthopedie. We vinden het leuk om te melden dat een dagje meelopen vanaf nu mogelijk is op alle afdelingen van het MCD! 

Onze afdelingen:
  • Orthopedie
  • Interne Geneeskunde
  • Radiologie
  • Dermatologie
  • Chirurgie (weke delen)
U kijkt mee met alles wat onze kliniek te bieden heeft, elke dag anders afhankelijk van de patiënten en dienstdoende artsen. De polikliniek waar de honden en katten binnenkomen bij de dierenarts, de verschillende beeldvormingstechnieken voor dieren ( echo, röntgen, CT, MRI ) en in de operatiekamers (inleiden en onderhoud anesthesie, voorbereiden van de hond of kat voor OK en van dichtbij operatie meekijken).
 
Ook maakt u natuurlijk kennis met ons hele team. We laten u graag op deze informele (en gezellige) wijze zien wat wij doen en hoe wij met uw patiënten en huisdier-eigenaren omgaan. Een dergelijk bezoek is ook een mooie kans om na te denken en te overleggen om nog beter samen te werken in de toekomst. Kortom, een gezellige én leerzame dag voor ons allemaal!

Lees hier enkele ervaringen van dierenartsen die u voorgingen. 
 

Aanmelden

Bent u enthousiast geworden om een dag bij ons mee te kijken? Stuur dan een email naar Monique: m.beerepoot.orth@mcvoordieren.nl als u een dag mee wilt lopen op de afdeling orthopedie. Wilt u meelopen op één van de andere afdelingen, stuur dan een email naar Maaike: m.zeissink@mcvoordieren.nl.

Vermeld in uw email op welke afdeling (-en) u graag een dag met ons mee wilt kijken in de kliniek. Vergeet ook uw telefoonnummer niet, zodat wij contact op kunnen nemen om een datum af te spreken. Er zijn voor u geen kosten verbonden aan de meeloopdag.

Deel deze pagina