Nascholing

Op deze pagina vindt u een overzicht van nascholingen, lezingen en (online) cursussen die worden gegeven of zijn samengesteld door specialisten van het MCD. Heeft u suggesties voor een onderwerp, dan horen wij heel graag van u. U kunt hiervoor contact opnemen met Maaike Zeissink: m.zeissink@mcvoordieren.nl.
 

Kennis delen

Onze specialisten volgen continue scholing en bezoeken regelmatig nationale en internationale cursussen en congressen. Hierdoor blijven we op de hoogte van de nieuwste kennis in ons vakgebied.
 
We kunnen in de toekomst nog betere veterinaire zorg realiseren door nauw samen te werken met onze verwijzers en kennis en ervaring uit te wisselen. We geloven dat deze samenwerking resulteert in kwalitatief hogere, snellere en klantvriendelijke behandeling van de patiënt.

Het MCD organiseert daarom met regelmaat nascholing voor dierenartsen en paraveterinairen. Tijdens deze nascholingen delen we graag onze kennis en expertise. Daarnaast zijn de nascholingen een prettige gelegenheid om bij te praten met collega-dierenartsen. Zo komen we te weten wat er bij u in de praktijk speelt en hoe we u nog beter kunnen ondersteunen.
 

Onderwijskalender 2020

Binnenkort verschijnt de nieuwe onderwijskalender voor 2020.


Deel deze pagina