Vacature dierenarts orthopedie

Het Medisch Centrum voor Dieren streeft ernaar om (zieke) gezelschapsdieren een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven door het aanbieden van specialistische, spoedeisende en intensieve diergeneeskundige hulp, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij houden rekening met de wensen van de eigenaar en werken in aanvulling op de dierenarts. 
 

Van welk bedrijf word jij onderdeel?

Het Medisch Centrum voor Dieren afdeling Orthopedie is onderdeel van de grootste specialistenkliniek van Nederland voor gezelschapsdieren.
De afdeling orthopedie draagt zorg voor de behandeling van alle orthopedische patiënten en is in deze samenwerking een zelfstandig bedrijf. Binnen deze afdeling zijn 3 specialisten chirurgie, 1 specialist chirurgie in opleiding, 3 dierenartsen, 15 paraveterinairen, 2 dierenfysiotherapeuten en 4 back office medewerkers werkzaam.
Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij per direct opzoek naar een dierenarts voor onze afdeling Orthopedie voor 18-36 uur, uren in overleg.

De werkzaamheden zullen bestaan uit ondersteuning van de poliklinische activiteiten van de afdeling Orthopedie.
De voornaamste taken in de polikliniek bestaan uit intake, onderzoek, diagnostiek (röntgen, CT en MRI in huis) en poliklinische behandelingen. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit wondbehandelingen en controles na operaties. Ook het inventariseren van orthopedische spoedpatiënten en het aanleggen en wisselen van (spalk)steunverbanden behoort tot het takenpakket.


Wie zoeken wij?

  • Dierenarts A of B.
  • Met veel enthousiasme, ambitie en teamspirit.
  • Die evidence based en kwaliteitsgericht wil werken.
  • Met goede communicatieve vaardigheden en klantvriendelijkheid.

Wat bieden wij? 

  • Een uitdagende baan in een open, professionele en collegiale werkomgeving.
  • De mogelijkheid om onderdeel uit te maken van een groot, modern en multidisciplinair Medisch Centrum voor Dieren.
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO dierenartspraktijken. 
  • Een plek voor jouw hond in de hondenlounge als jij aan het werk bent.
Ben je geïnteresseerd, reageer dan z.s.m. door een email met je motivatie en een CV te sturen naar Roelof Maarschalkerweerd en Elles Pronker;  r.maarschalkerweerd.orth@mcvoordieren.nl en e.pronker.orth@mcvoordieren.nl

Deel deze pagina