Vacature Dierenarts Spoedkliniek Amsterdam vanaf 8 uur per week

De functie

De dierenarts van de opname en spoedafdeling weet nooit wat de dag, avond of nacht zal brengen. Saai is het zelden. Eén ding is zeker, deze uitdaging zorgt voor een grote stap vooruit in jouw ontwikkeling. In een stimulerende werkomgeving heb je de beschikking tot de nieuwste technologieën. Samenwerken en (multidisciplinair)overleg met de erkende specialisten van het Medisch Centrum voor Dieren is belangrijk om de aanwezige kennis en kunde te delen en te bundelen. Wij leiden je op en geven je skills mee die in de praktijk het verschil maken.
Over ons – MCD-AniCura

In ons team van gemotiveerde en betrokken dierenartsen en paraveterinairen voelt iedereen zich gerespecteerd. Wij staan voor elkaar klaar en helpen elkaar een handje als dat nodig is. Er is ruimte voor een lach en een traan. MCD-Anicura is er ervan overtuigd dat we alleen door nauwe samenwerking en uitwisseling van kennis en ervaring binnen verschillende vakgebieden nog betere veterinaire zorg voor de toekomst kunnen creëren. Samen kunnen we meer bereiken. We werken evidence based door behandelmethoden te gebruiken die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Daarnaast stimuleren we initiatieven om de veterinaire medische competenties van onze medewerkers te ontwikkelen, in onderzoek en kennisuitwisseling. We investeren om onze klinieken te voorzien van moderne, geavanceerde apparatuur en technologie. Sinds 1 november 2016 maakt het MCD deel uit van AniCura, een grote internationale keten van vooraanstaande dierenklinieken. De visie van AniCura is het ‘gezamenlijk creëren van de veterinaire zorg van de toekomst’. De belangrijkste woorden in de visie van AniCura zijn: Samen, Kwaliteit en Service.
 

Wie zoeken wij?

Je bent een afgestudeerd dierenarts met minimaal 2 jaar praktijkervaring en gedreven om je veterinaire kennis uit te breiden op het gebied van spoedopvang en intensieve zorg. Je vindt het geen probleem om te werken op onregelmatige tijden (avond-, nacht-, weekenddiensten en feestdagen). Co-assistenten begeleid je met enthousiasme in de eindfase van hun studie. Bij een spoedsituatie weet je je hoofd koel te houden en werk je nauwgezet, secuur en snel, zowel zelfstandig als in teamverband.
 

Wat bieden wij?

Een contract van 8 tot 32 uur per week, voor de duur van 8 maanden met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarnaast behoren extra uren op basis van flexibele inzet (oproep) tot de mogelijkheden. Dit is dé baan die je de mogelijkheid biedt om veel ervaring op te doen met spoedgevallen en opname patiënten. We bieden een gedegen inwerkperiode onder begeleiding van een mentor. Je kunt jezelf ontwikkelen in je werk en er is mogelijkheid tot in- en externe scholing. Je hebt de kans te werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. De CAO dierenartsenpraktijken is het uitgangspunt voor salariëring en arbeidsvoorwaarden.
 

Interesse?

Ben jij de dierenarts die wij zoeken en wil je maximale ervaring opdoen in een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is de Spoedkliniek beslist iets voor jou. Stuur je motivatiebrief en CV  naar suzanne.donkervliet@anicura.nl.

Kom sfeer proeven en geef je op voor meeloopdag
Was je altijd al nieuwsgierig hoe het er bij de Spoedkliniek aan toe gaat? Kom sfeer proeven en ervaar de gezonde dosis adrenaline die het werk met zich meebrengt. Wie weet smaakt het daarna naar meer... Neem contact op met Suzanne Donkervliet voor meer informatie hierover.

Deel deze pagina