Vacature HR adviseur
24 uur per week (m/v)

De functie

Binnen ons groeiende bedrijf MCD Anicura zijn we op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en deskundige HR adviseur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de 100 medewerkers in onze specialistische dierenkliniek. Je adviseert het management en de leidinggevenden op het gebied van HR en aanverwante organisatorische kwesties. Je bent het aanspreekpunt voor alle HR activiteiten en individuele complexe personeelsvraagstukken. Je rapporteert aan de General Manager en bent daarin haar ‘sparring partner’. Naast het voeren van de personeelsadministratie en de uitvoer van de arbeidsvoorwaardelijke regelingen, ondersteun je het management bij diverse projecten.

In het HR team van MCD Anicura werk je nauw samen met de salarisadministrateur. Tijdens een werkdag houd jij je bezig met onder meer:
  • opstellen van contracten;
  • bewaken van beoordelingscycli;
  • recruitment;
  • uitvoeren regelingen voor ziekteverzuim en casemanager bij (langdurig) verzuim;
  • vraagbaak voor algemene HR vragen en arbeidsjuridische aangelegenheden;
  • sparring partner voor leidinggevenden;
  • eerste aanspreekpunt voor medewerkers

Wie zoeken wij?

Je hebt minimaal een MBO opleiding HRM afgerond en voldoende ervaring als HR adviseur. Je bent toe aan de volgende stap binnen HR. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en krijgt energie van het meedenken over en meewerken aan alles wat er binnen het bedrijf speelt. Je bent betrokken bij het team op de werkvloer en beschikt over goede sociale vaardigheden en een gezond analytisch vermogen. Je bent oplossingsgericht en staat stevig in je schoenen. Je bent zowel operationeel en uitvoerend sterk, alsook in staat om op meer tactisch niveau te denken. Verder heb je affiniteit met diergeneeskunde. Ervaring met OR trajecten is een pre. Ben jij enthousiast, leergierig en op zoek naar een nieuwe en uitdagende HR functie? Lees dan snel verder.
 

Over ons - MCD AniCura

MCD staat voor Medisch Centrum voor Dieren. Ons bedrijf bestaat uit een spoed- en specialistenkliniek. We bieden specialistische, intensieve en spoedeisende diergeneeskundige hulp aan huisdieren. Binnen ons bedrijf staan we voor elkaar klaar en helpen elkaar een handje als dat nodig is. Wij zijn ervan overtuigd dat we alleen door nauwe samenwerking en uitwisseling van kennis en ervaring binnen verschillende vakgebieden nog betere veterinaire zorg voor de toekomst kunnen creëren. Samen kunnen we meer bereiken.

Sinds 1 november 2016 maakt het MCD deel uit van AniCura, een grote internationale organisatie van vooraanstaande dierenklinieken. AniCura is ontstaan uit het idee dat kennisdeling en samenwerking leidt tot diergeneeskundige zorg van de hoogste kwaliteit. AniCura heeft klinieken in heel Nederland (en nog veel meer in de rest van Europa) en dit aantal neemt elke maand toe. Hiermee bidet AniCura zowel eerstelijns als tweedelijns diergeneeskunde waarbij het leveren van kwaliteit centraal staat. Alle gezelschaps­dierenklinieken én gemengde praktijken werken nauw samen en zo blijven we van elkaar leren. Werken bij AniCura betekent elke dag nieuwe kennis en ervaringen opdoen. Je hebt toegang tot een groot internationaal netwerk waardoor je kunt leren van andere collega’s. 
 
Binnen AniCura hebben we onze gemeenschappelijke waarden: samen, verantwoordelijkheid & initiatief, zorg & compassie, kennis & ontwikkeling en eerlijkheid & openheid. Deze waarden geven aan hoe we met elkaar omgaan. Iedereen bij AniCura voelt zich onderdeel van onze unieke cultuur, waar we trots op zijn. Dit doen we allemaal met een duidelijke visie: gezamenlijk de diergeneeskunde van de toekomst creëren. Meer over AniCura kan je vinden op www.anicura.nl.
 

Wat bieden wij?

Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende HR functie bij één van de grootste spoed- en specialistenklinieken voor dieren in Nederland. Met meer dan 100 collega’s werken wij als eenheid met passie samen aan hoogwaardige zorg voor huisdieren. Je werkt dan ook in een enthousiast, gedreven en gepassioneerd team. We begeleiden jou in je persoonlijke ontwikkeling en je hebt de kans om te werken in een dynamisch bedrijf met een informele en open werksfeer, dat volop in ontwikkeling is.Interesse?

Ben jij de enthousiaste HR adviseur die wij zoeken en ben je op korte termijn beschikbaar? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar: Wencke van der Meijden: wencke.van.der.meijden@anicura.nl

Deel deze pagina