Vacature Paraveterinair Interne, 32 uur per week

De functie

De afdeling Interne is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van alle aandoeningen van de inwendige organen. Op de afdeling Interne zijn momenteel 6 dierenartsen en 4 assistenten werkzaam. Waar mogelijk werk je zelfstandig of samen met een andere paraveterinair.


 

Wie zoeken wij?

Jij bent afgestudeerd als paraveterinair en minimaal 1 jaar werkzaam in een dierenartsenpraktijk. Je hebt bij voorkeur ervaring met monitoring van anesthesie en vindt het geen probleem om te werken met chemotherapie en röntgenstraling. Zowel zelfstandig als in teamverband werk je zorgvuldig en snel. Ben jij enthousiast, leergierig en herken je jezelf in onze MCD-Anicura waarden? Lees dan snel verder.
 

Over ons - MCD AniCura

In ons team van gemotiveerde en betrokken dierenartsen en paraveterinairen voelt iedereen zich gerespecteerd. Wij staan voor elkaar klaar en helpen elkaar een handje als dat nodig is. Er is ruimte voor een lach en een traan. MCD-Anicura is er ervan overtuigd dat we alleen door nauwe samenwerking en uitwisseling van kennis en ervaring binnen verschillende vakgebieden nog betere veterinaire zorg voor de toekomst kunnen creëren. Samen kunnen we meer bereiken. Wij stimuleren initiatieven om de veterinaire medische competenties van onze medewerkers te ontwikkelen. Sinds 1 november 2016 maakt het MCD deel uit van AniCura, een grote internationale keten van vooraanstaande dierenklinieken. De visie van AniCura is het ‘gezamenlijk creëren van de veterinaire zorg van de toekomst’. De belangrijkste woorden in de visie van AniCura zijn: Samen, Kwaliteit en Service.
 

Wat bieden wij?

Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte om je verder te ontwikkelen. Je werkt in een enthousiast, gedreven en klein team. Je hebt de kans te werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. We bieden een tijdelijk contract voor de duur van 6 maanden. In eerste instantie betreft het een tijdelijk contract vanwege vervanging van ziekte. Uitstekende arbeidsvoorwaarden waarbij de CAO dierenartsenpraktijken het uitgangspunt is.
 

Interesse?

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Stuur dan een motivatiebrief en CV vóór 16 november 2018 naar Maaike Marijne: maaike.marijne@anicura.nl.

Deel deze pagina