Vacature Paraveterinair Spoedkliniek (voor in het weekend) 

De functie

Als paraveterinair van de Spoedkliniek van het Medisch Centrum voor Dieren weet je nooit wat de dienst zal brengen. Saai is het zelden. Eén ding is zeker: werken bij de Spoedkliniek draagt bij aan de ontwikkeling van jouw veterinaire kennis en kunde.

Je werkt als paraveterinair in het weekend op onze spoedpoli of -opname: overdag, ’s avonds en/of ‘s nachts. Je werkt in de flexibele schil, wat betekent dat je tenminste 1 dienst per weekend wordt ingeroosterd (2 maanden vooruit bekend). Het aanbod van patiënten is zeer divers en beslist uitdagend. Je werkt samen met ervaren paraveterinairen zodat je als collega’s van elkaar kunt leren. We hebben ook een vaste groep paraveterinairen die verantwoordelijk is voor de 24/7 opname en de spoedopvang.


Wie zoeken wij?

Jij bent afgestudeerd als paraveterinair en je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een dierenartsenpraktijk. Je bent minimaal 1 dag per week in het weekend beschikbaar en je bent bereid om te werken in onregelmatige diensten. Zowel zelfstandig als in teamverband werk je zorgvuldig en snel. Ben jij enthousiast, leergierig en herken je jezelf in onze MCD-AniCura waarden? Lees dan snel verder.
 

Over ons - MCD AniCura

Wij staan voor elkaar klaar en helpen elkaar een handje als dat nodig is. MCD-Anicura is er ervan overtuigd dat we alleen door nauwe samenwerking en uitwisseling van kennis en ervaring binnen verschillende vakgebieden nog betere veterinaire zorg voor de toekomst kunnen creëren. Samen kunnen we meer bereiken. Wij stimuleren initiatieven om de veterinaire medische competenties van onze medewerkers te ontwikkelen. Sinds 1 november 2016 maakt het MCD deel uit van AniCura, een grote internationale groep van vooraanstaande dierenklinieken. De visie van AniCura is het ‘gezamenlijk creëren van de veterinaire zorg van de toekomst’. De belangrijkste woorden in de visie van AniCura zijn: Samen, Kwaliteit en Service.
 

Wat bieden wij?

Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte om je verder te ontwikkelen. Je werkt in een enthousiast en gedreven team. Je hebt de kans te werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. We bieden in eerste instantie een contract op basis van 0-uren. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden waarbij de CAO dierenartsenpraktijken het uitgangspunt is.


Interesse?

Ben jij de paraveterinair die wij zoeken? Dan is werken bij de Spoedkliniek van het MCD beslist iets voor jou. Stuur je motivatiebrief en CV naar vacatures@mcvoordieren.nl

Deel deze pagina