Vacature paraveterinair Spoedkliniek (uren in overleg)

De functie

Als paraveterinair van de Spoedkliniek van het Medisch Centrum voor Dieren weet je nooit wat de dienst zal brengen. Saai is het zelden. Eén ding is zeker: werken bij de spoed draagt bij aan de ontwikkeling van jouw veterinaire kennis en kunde.

Je werkt als paraveterinair op onze spoedpoli of -opname: overdag, ’s avonds en/of ‘s nachts. Je werkt in de flexibele schil, wat betekent dat je tenminste 1 dienst per weekend wordt ingeroosterd (2 maanden vooruit bekend). Het aanbod van patiënten is zeer divers en beslist uitdagend. Je werkt samen met ervaren paraveterinairen zodat je als collega’s van elkaar kunt leren. We hebben ook een vaste groep paraveterinairen die verantwoordelijk is voor de 24/7 opname en de spoedopvang.Wie zoeken wij?

Jij bent afgestudeerd als paraveterinair en je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een dierenartsenpraktijk. Uren worden in onderling overleg bepaald maar je bent in ieder geval bereid om te werken in onregelmatige diensten. Zowel zelfstandig als in teamverband werk je zorgvuldig en snel. Ben jij enthousiast, leergierig en herken je jezelf in onze MCD-AniCura waarden? Lees dan snel verder.
 

Over ons – MCD-AniCura

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. We zijn als spoedkliniek ontstaan in 1993 op het initiatief van ongeveer 25 dierenartsen. De ruimte die zij gebruikten stond overdag leeg. Daar zijn overdag steeds meer specialisten hun praktijk begonnen. Zo zijn we uitgegroeid tot het huidige Medisch Centrum voor Dieren. Onze afdeling is verantwoordelijk voor de opname (24/7) en de spoedopvang (buiten openingstijden van verwijzende dierenklinieken). Er werken meer dan 50 mensen op onze afdeling, waaronder 22 dierenartsen. Spoedpatiënten worden optimaal geholpen door het spoedteam en het team van specialisten: radiologen, internisten, chirurgen, dermatologen, orthopeden en oogartsen. Wanneer nodig wordt er een specialist opgeroepen vanuit de 24/7 achterwacht. Dit is in het voordeel van de patiëntenzorg, maar ook in het voordeel van je eigen ontwikkeling als paraveterinair.
 

Wat bieden wij?

Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte om je verder te ontwikkelen. Je werkt in een enthousiast en gedreven team. Je hebt de kans te werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. We bieden in eerste instantie een contract op basis van 0-uren. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden waarbij de CAO dierenartsenpraktijken het uitgangspunt is.

Interesse?

Ben jij de paraveterinair die wij zoeken? Dan is werken bij de afdeling spoed van het MCD beslist iets voor jou. Stuur je motivatiebrief en CV o.v.v. paraveterinair Spoedkliniek naar vacatures@mcvoordieren.nl

Deel deze pagina