Vacature Praktijkhulp afdeling spoed

De functie

Als praktijkhulp bij de afdeling spoed van het Medisch Centrum voor Dieren weet je nooit wat de dienst zal brengen. Saai is het zelden. Eén ding is zeker: werken bij de spoed zorgt voor een grote stap vooruit in de ontwikkeling van jouw veterinaire kennis en kunde.

Als spoed praktijkhulp werk je bij onze spoedpoli of -opname: overdag, ’s avonds of in het weekend. Het aanbod van patiënten is zeer divers en beslist uitdagend. Je werkt samen met ervaren paraveterinairen zodat je als collega’s van elkaar kunt leren. Je werkt extra naast de bestaande bezetting op momenten dat het druk is. Zo draag je niet de primaire verantwoordelijkheid, maar draag je wel bij aan het verlenen van optimale patiëntenzorg.

We hebben een vaste groep paraveterinairen die verantwoordelijk zijn voor de 24/7 opname en de spoedopvang. Naast deze vaste groep zoeken we enthousiaste praktijkhulpen die aan de slag willen bij een specialistische dierenkliniek om hun kennis en kunde bij te spijkeren. Zo vormen we een team dat optimaal kan worden aangepast aan het aanbod spoedpatiënten.
 

Over ons – MCD-AniCura

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. We zijn als spoedkliniek ontstaan in 1993 op het initiatief van ongeveer 25 dierenartsen. De ruimte die zij gebruikten stond overdag leeg. Daar kwamen steeds meer specialisten bij die overdag hun praktijk draaiden. Zo groeiden we uit tot het huidige Medisch Centrum voor Dieren. Onze afdeling is verantwoordelijk voor de opname (24/7) en de spoedopvang (buiten openingstijden van verwijzende dierenklinieken). Er werken meer dan 50 mensen op onze afdeling, waaronder 22 dierenartsen. Spoedpatiënten worden optimaal geholpen door het spoedteam en het team van specialisten: radiologen, internisten, chirurgen, dermatologen, orthopeden en oogartsen. Wanneer nodig wordt er een specialist opgeroepen vanuit de 24/7 achterwacht.
 

Wie zoeken wij?

Enthousiaste praktijkhulpen die staan te springen om te werken met dieren in een dierenziekenhuis. Meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht houden geeft je energie. Onder druk blijf jij altijd rustig en klantgericht.
 

Wat bieden wij?

Een contract van 0 tot vast aantal uren op flexibele basis: je werkt alleen wanneer het voor jou uitkomt. Wij zorgen ervoor dat je kunt leren wat je graag wilt leren. We hebben een uitgebreid aanbod van intern onderwijs dat gegeven wordt door onze specialisten en waar je kosteloos aan kan deelnemen.  Interesse?

Ben jij de praktijkhulp die wij zoeken? Dan is werken bij de afdeling spoed van het MCD beslist iets voor jou. Stuur je motivatiebrief en CV naar dominique.morsink@anicura.nl. Of stuur een mail als je meer vragen hebt.

Deel deze pagina