Vacature Stagiaire HRM

De functie

De HR-afdeling bestaat uit 2 collega’s: een HR-manager en een salarisadministrateur. Jij gaat nauw samenwerken met de HR manager en veel ervaring opdoen met verschillende aspecten van het HR-vakgebied. Je ondersteunt de HR-manager op het gebied van in-, door- en uitstroom en diverse projecten op het gebied van HR. Tijdens jouw stage zal je onder meer het volgende oppakken:
  • Je geeft ondersteuning aan en werkt nauw samen met de HR manager;
  • Je bent verantwoordelijk voor eerstelijns vragen welke veelal per mail en telefonisch binnenkomen;
  • Je helpt bij administratieve taken op het gebied van in-, door- en uitstroom;
  • Je maakt contracten en helpt bij diverse projecten die bijdragen aan het HR beleid;
  • Je geeft de lijn ondersteuning op het gebied van werving- en selectieactiviteiten.


Wie zoeken wij?

Je zit op dit moment in het derde jaar van je HBO opleiding in de richting Human Resource Management en bent beschikbaar voor drie á vier dagen per week (bij voorkeur per 1 januari 2019). Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en je krijgt energie van het meedenken over en meewerken aan alles wat er binnen MCD-AniCura speelt. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en een gezond analytisch vermogen. Ben jij enthousiast, leergierig en herken je jezelf in onze MCD-Anicura waarden? Lees dan snel verder.
 

Over ons - MCD AniCura

Binnen onze organisatie voelt iedereen zich gerespecteerd. Wij staan voor elkaar klaar en helpen elkaar een handje als dat nodig is. Er is ruimte voor een lach en een traan. MCD-Anicura is er ervan overtuigd dat we alleen door nauwe samenwerking en uitwisseling van kennis en ervaring binnen verschillende vakgebieden nog betere veterinaire zorg voor de toekomst kunnen creëren. Samen kunnen we meer bereiken. 
Sinds 1 november 2016 maakt het MCD deel uit van AniCura, een grote internationale keten van vooraanstaande dierenklinieken. De visie van AniCura is het ‘gezamenlijk creëren van de veterinaire zorg van de toekomst’. De belangrijkste woorden in de visie van AniCura zijn: Samen, Kwaliteit en Service.
 

Wat bieden wij?

Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende stage. Je werkt in een enthousiast, gedreven en klein team. Goede begeleiding op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je hebt de kans te werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. 
 

Interesse?

Ben jij de enthousiaste stagiaire die wij zoeken en ben je op korte termijn beschikbaar? Stuur dan een motivatiebrief en CV vóór 12 december 2018 naar: suzanne.donkervliet@anicura.nl.

Deel deze pagina